Sæbygårdvej 3

9300 Sæby

Ring til os

Tlf. 29 38 22 11

Åbningstider

Kl. 8- 17 (Butikken kl. 13-17)

Kw Finger og massagebørster

57,75 kr.

Sættes på pegefingeren for nemmere tandbørstning, fleksible bevægelser, skånsomhed og en bedre “fingerspidsfornemmelse” i en ofte modvillig hunds mund.

KW Fingertandbørste og massagebørste er essentielle redskaber til en grundig tandpleje. Ved hyppig brug minimerer tandbørsten forekomsten af urenheder og belægninger. Med massagebørsten kan man effektivt massere tandkødet til gavn for fleksibilitet og kredsløb. Sammen hjælper de med at give hunden en god mundhygiejne og mindske tandkødsproblemer.

Vejledning:
Start med korte sekvenser, fra 5 sek. op til efterhånden 2 min. Start ganske forsigtigt med kindtænderne i overmunden på den side der vender ud mod kinden. Børst i små cirkelbevægelser. Udvid efterhånden børstningen til de andre tænder. Efter tilvænning kan indersiden også børstes. Det er vigtigt at børste området mellem tænder og tandkød, da det er her der dannes lommer, hvor bakterier udvikles.
Brug dagligt eller så ofte som muligt.

Det nemmeste er at vænne hunden til tandbørstning fra hvalp, men voksne hunde kan også sagtens lære det.
Særligt i tilvænningsfasen er det vigtigt at gøre det sjovt og behageligt for hunden at få børstet sine tænder med masser af ros og godbidder.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5705574031423 Kategori:
Scroll to Top